2374020107 6938001049 Πεζόδρομος, Κασσανδρεία Χαλκιδικής olialogother@hotmail.com

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Όλγα Τριανταφύλλου | Κασσάνδρεια Χαλκιδικής

 

Το «Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Τριανταφύλλου Όλγα», έχοντας έδρα στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαταραχών του λόγου, μαθησιακών δυσκολιών καθώς και ψυχικών διαταραχών. Η συνεχής ενασχόλησή μας στο χώρο της Λογοθεραπείας, της Ειδικής Αγωγής, της Παιδοψυχολογικής Υποστήριξης και της Συμβουλευτικής, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε έναν φιλόξενο, ζεστό και σύγχρονο χώρο που αγκαλιάζει το παιδί και την οικογένεια παρέχοντας την κατάλληλη υποστήριξη για τη σωστή ανάπτυξή του. Το έργο μας εμπνέεται από την αγάπη μας για το παιδί και την πεποίθηση ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τυχόν δυσκολίες που παρουσιάζονται με γνώμονα την επιμονή, την ενθάρρυνση και τη σωστή καθοδήγηση.


Κλείστε Ραντεβού

 

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία

Λογοθεραπεία είναι η ανθρωπιστική επιστήμη που ασχολείται με την μελέτη, την έρευνα, την πρόληψη, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση των διαταραχών τόσο της Επικοινωνίας, του Λόγου, της Ομιλίας, όσο και της Κοινωνικότητας και της Σίτισης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εργοθεραπεία

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία αναφέρεται στη χρήση σκόπιμων δραστηριοτήτων, για να βοηθήσει άτομα οποιασδήποτε ηλικίας με φυσικές, πνευματικές ή ψυχικές δυσλειτουργίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλευτική γονέων

Συμβουλευτική γονέων

Μέσα από ατομικές συνεδρίες ο γονιός βοηθιέται να αναγνωρίσει το ρόλο του και το ρόλο των υπολοίπων μελών μέσα στην οικογένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομαδικά προγράμματα

Ομαδικά προγράμματα

Ενημερωθείτε για την οργάνωσή των ομαδικών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν ομάδες σχολικής ετοιμότητας, εργαστήρι ορθογραφίας, ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων και ομάδες γονέων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ